28 mai 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: I.P.J.- Weekend in siguranta

Dambovita: I.P.J.- Weekend in siguranta

În perioada 16-17 mai a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean ( I.P.J.)  Dâmbovița au acționat, pe raza întregului județ, alături de celelalte structuri cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, fiind organizate 10 acțiuni punctuale.

În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 105 de evenimente, dintre care 89 au fost sesizate de cetățeni prin Apelul Unic de Urgență 112.

În urma activităților desfășurate, au fost constatate 51 de infracţiuni, dintre care 38 contra persoanei și 10 contra patrimoniului.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 469 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 183.770 de lei.

De asemenea, pentru nerespectarea normelor rutiere, au fost reținute 25 de permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Măsuri preventive dispuse față de două persoane

La data de 15 mai a.c., tânărul de 18 ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și distrugere, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, împotriva acestuia fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, față de bărbatul de 34 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice

La data de 15 mai a.c., trei persoane au fost depistate de polițiști, pe raza localităților Vlădeni și Pucheni, în timp ce transportau material lemnos, deși nu deținea documente de proveniență și transport.

Aceștia au fost sancționați contravențional în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar  cantitatea de 1,5 m³ de material lemnos a fost confiscată.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web