29 Ian 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: 5 contracte au fost semnate pentru modernizarea si reabilitarea drumului de centura

Targoviste: 5 contracte au fost semnate pentru modernizarea si reabilitarea drumului de centura

Una dintre problemele mari în ceea ce privește infrastructura municipiului Târgoviște este pe cale sa devina amintire!

Recent, au fost semnat toate cele 5 contracte de execuție de lucrări care vizează modernizarea și reabilitarea drumului de centura al Municipiului Târgoviște.
Noua strategie de contractare aplicata și împărțirea în 5 loturi a proiectului a fost determinata de necesitatea de a se lucra simultan, de către mai multi constructori, astfel încât investiția sa avanseze foarte rapid.
Termenele de execuție sunt cuprinse intre 6 și 12 luni (cazul loturilor care cuprind pasaje și poduri rutiere), iar lucrările vor debuta în câteva zile.
Tot astăzi, am semnat si contractul de asociere dintre Municipiul Târgoviște si Consiliul Județean Dâmbovița, asociere prin care Consiliul Județean Dâmbovița, reprezentat de către domnul președinte Alexandru Oprea, înțelegând importanta demersului nostru, contribuie cu suma de 3.000.000 lei la realizarea proiectului mentionat.
Doresc sa ii asigur pe toți târgoviștenii ca vom face tot ceea ne sta în putința pentru a duce la bun sfarsit zecile de investitii aflate in derulare in municipiul Targoviste in acest moment, in vederea asigurarii unei dezvoltari accentuate si durabile a orasului in care ne-am nascut, traim si ne crestem copiii.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile