02 iun. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Primarul municipiului Targoviste, Cristian Stan, a vizitat santierul care vizeaza reabilitarea si modernizarea Gradinitei cu Program Prelungit nr.15

Dambovita: Primarul municipiului Targoviste, Cristian Stan, a vizitat santierul care vizeaza reabilitarea si modernizarea Gradinitei cu Program Prelungit nr.15

Recent, primarul municipiului Targoviste, Cristian Stan,  a  facut o vizita in teren pe santierul care vizeaza reabilitarea si modernizarea Gradinitei cu Program Prelungit nr.15 din municipiul Targoviste.

„Dupa cum se poate observa, lucrarile sunt in grafic, urmand ca aceasta unitate de invatamant prescolar sa fie transformata radical si sa ofere copiilor conditii excelente.

Valoarea contractului este de 2.954.755,72 lei, durata maxima de executie este de 12 luni, iar finantarea lucrarilor este asigurata prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Facem toate eforturile ca termenul de executie sa fie devansat, astfel incat proiectul sa fie finalizat in luna septembrie a acestui an”, a spus primarul  Cristian Stan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web