21 Aug 2019
Ultima ora
Home / Administratie / DAMBOVITA: LUCRARI DE MODERNIZARE A DRUMULUI ,”DC 42 DN7-Halta Boteni 3,850 km” TITU – BOTENI

DAMBOVITA: LUCRARI DE MODERNIZARE A DRUMULUI ,”DC 42 DN7-Halta Boteni 3,850 km” TITU – BOTENI

Achiziţia lucrărilor pentru „Modernizare DC 42 DN7-Halta Boteni 3,850 km”  este necesară pentru asigurarea circulaţiei in condiţii de siguranţă şi confort pentru participanţii la trafic, intre localităţile Titu şi Boteni.

În prezent, traficul pe această arteră se desfăşoară cu cheltuieli destul de mari, acestea neavând o imbrăcăminte adecvată şi având capacitate redusă, care nu corespund traficului actual şi de perspectivă, cu implicaţii directe asupra siguranţei circulaţiei.

Implementarea proiectului va determina:
– o reducere a cheltuielilor de transport; – dezvoltarea socio-economică a oraşului;
– o implicare mai activă a comunităţii locale în procesul progresiv de creştere a nivelului de trai al populaţiei din zonă:
– crearea condiţiilor optime de desfăşurare a activităţii operatorilor de transport: -permiterea accesului mai rapid la serviciile medicale. de învăţământ. administrative. juridice, pentru populaţia din zonă;
– va crea condiţii optime de desfăşurare a activităţii operatorilor de transport locali si regionali.
– va determina creşterea volumului şi a calității transportului, precum şi satisfacerea mai bună a nevoilor de deplasare a cetăţenilor.

Prin realizarea lucrărilor de „Modernizare DC 42 DN7-Halta Boteni 3,850 km” ce fac obiectul prezentei proceduri, se va realiza un profil transversal cu elemente geometrice care să incadreze in prevederile legale — dar mergând pe anumite tronsoane până la limitele rezultate din calcule  în cadrul unui proces de proiectare excepţională.

Se va realiza un drum cu două benzi având 5,5m lăţime carosabil și cu acostamente de max. 75 cm.

Durata executiei : 3 luni de la primirea ordinului de incepere, iar  valoarea totala a contractului  este de  2.195.331,78 lei.  Executant : SC PORT TRANS S.R.L.

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile