20 Iul 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: 2.000.000 de euro pentru investitia „MODERNIZARE SI REABILITARE CINEMATOGRAF INDEPENDENTA, MUNICIPIUL TARGOVISTE”

Dambovita: 2.000.000 de euro pentru investitia „MODERNIZARE SI REABILITARE CINEMATOGRAF INDEPENDENTA, MUNICIPIUL TARGOVISTE”

„Dupa o perioada destul de indelungata in care au fost puse la punct detaliile proiectului, targovistenii primesc o veste intr-adevar buna in legatura cu obiectivul de investitie „MODERNIZARE SI REABILITARE CINEMATOGRAF INDEPENDENTA, MUNICIPIUL TARGOVISTE”.

In calitate de autoritate contractanta, Compania Nationala de Investitii  – „CNI” SA a demarat procedura de atribuire in vederea achizitionarii lucrarilor de executie in baza documentatiilot tehnice depuse de Primaria Targoviste.

Cu alte cuvinte, lucrarile efective de reabilitare vor debuta, raportat la durata normala a unei asemenea proceduri de atribuire, fie in toamna acestui an, fie, cel mai tarziu, la inceputul anului viitor.

Prin aprobarea acestei investitii se rezolva o problema importanta a municipiului Targoviste in conditiile in care, actuala cladire a cinematografului, situata chiar in centrul orasului, se afla intr-un grad avansat de degradare, nemaifiind utilizata de foarte multi ani.

Valoarea lucrarilor este de aproximativ 2.000.000 de euro”, a declarat Cristian Daniel Stan – primarul municipiului Targoviste.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile