21 Aug 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / GIURGIU: CONSILIUL LOCAL AL SENIORILOR S-A REUNIT

GIURGIU: CONSILIUL LOCAL AL SENIORILOR S-A REUNIT

În prima joi a lunii, conform Regulamentului de organizare a acestei structuri onorifice de sprijin a Primăriei municipiului Giurgiu, Consiliul local al seniorilor ( CLS ) s-a reunit, ieri, în ședință, ordinară, de lucru. Pe ordinea de zi s-au aflat următoarele puncte : prezentarea rapoartelor de activitate ale responsabililor comisiilor: sociale, de sănătate și de cultură ; organizarea unor manifestări consacrate Centenarului Unirii; diverse.

Din multitudinea de aspecte prezentate de cele trei comisii, consemnăm doar câteva : starea precară a unor tronsoane  din rețeaua stradală, salubrizarea municipiului (social), urgentarea lucrărilor de tăiere a vegetației crescute după frontul de ploi, activitatea  Școlii sanitare postliceale ( sănătate) și prezentarea amplelor manifestări derulate marcării împlinirii a 100 de ani de la Unirea cea mare ( cultural).

Numeroase au fost intervențiile consilierilor seniori locali, când a fost completat Programul manifestărilor culturale desfășurate sub genericul „ Unirea 100 “: Multe dintre acestea propunându-se a se desfășura pe cartiere, pentru a se permite o participare mai largă a cetățenilor. Cea mai amplă acțiune se va desfășura, în prima parte a lunii septembrie, sub deviza : “ Traseul Unirii “, care va include, printre altele, trei localități cu rezonanță istorică : Suceava, Cernăuți și Alba Iulia.

La punctul “ Diverse “, a fost prezentat periodicul care apare în municipiul Târgoviște, “ Gazeta Munteniei “, în paginile căruia se prezintă aspecte din activitatea Consiliului local al seniorilor – Giurgiu.

Emil Talianu,

purtător de cuvânt al CLS Giurgiu.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile