25 Aug 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / 13 mai, Ziua Dorului

13 mai, Ziua Dorului

Pe 13 mai, de Ziua Dorului, formația VUNK a lansat “Mi-e dor de tine”, o baladă puternică, o recunoaștere și o acceptare a unui sentiment care este prezent în fiecare dintre noi și care ne îndeamnă să facem gesturi frumoase sau chiar inexplicabile – Dorul.

“Mi-e dor de tine” este primul single de pe viitorul album VUNK, care se va lansa în toamnă, și este compus de Cornel Ilie, liderul trupei. Cântecul este un featuring cu Anastasia Sandu.

Real vs Virtual

Videoclipul piesei “Mi-e dor de tine”, realizat alături de Sandu Anton, vorbește despre teama de a ne trăi emoțiile în realitate, pentru ca, în schimb, să alegem să trăim prin intermediul unei interfețe (realitate virtuală, internet sau smartphone).

Cele două personaje din videoclip ratează momentul unei întâlniri live, pentru că sunt prea atenți la lumea virtuală.

“Clipul vorbește despre dorul de a ne căuta emoțiile reale, trăind pe viu interacțiunea cu oamenii din jurul nostru.

Este sau ar putea fi o poveste de dragoste.

Depinde doar de cei implicați dacă sunt atenți la ce se întâmplă în jurul lor și dacă aleg să “riște” pentru a experimenta dragostea, cu tot ce vine ea – fericire, speranță, putere, gelozie, disperare, renaștere, pasiune, posesivitate, teama de a fi părăsit, trădarea, iertarea – sau de a te ascunde în spatele unui ecran, căutând o emoție surogat.

Special pentru acest clip am creat un joc care face referire la primele jocuri apărute pe calculator, cele din anii ’80-’90.

Această temă și acest concept vizual sunt o fereastră deschisă către conceptul celui mai mare concert din acest an, “DEJA VU”, la Sala Polivalentă, din 16 octombrie.” a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

13 mai, Ziua Dorului

“Mi-e dor de tine” este un imn dedicat Zilei Dorului de pe 13 mai, o sărbătoare creată de VUNK în urmă cu 5 ani, care a explodat în mediul online și care unește oamenii din toate mediile în jurul unui sentiment comun – dorul (cuvânt care există numai în limba română).

“Dorul este o emoție pe care o trăim des – ne e dor aproape zilnic de oameni, de locuri, de arome, de perioade din viață care au trecut. Mai mult, ne e dor de cum ne simțeam noi lângă o persoană specială sau într-o situație care a mișcat ceva în noi. De aici și ideea de zi dedicată Dorului.

Este important să ne acceptăm emoțiile și să le împărtășim către cei dragi, chiar dacă poate fi o ipostază vulnerabilă.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile