13 Dec 2017
Ultima ora
Home / Actualitate / (11 august 2014) – Monica Macovei – Declaratie politica

(11 august 2014) – Monica Macovei – Declaratie politica

MACOVEI

          Klaus Iohannis – un candidat slab, care nu a dovedit încă nimic în politica națională și internațională

Monica Macovei consideră că “prezidențiabilul” Klaus Johhanis este un candidat slab, fără experiență politică relevantă la nivel național sau internațional. „ACL a formalizat astăzi o decizie cu care toată lumea era de mult timp la curent.

      Domnul Iohannis este acum în mod oficial rezultatul negocierilor de culise și al unui proces de selecție lipsit de transparență în interiorul celor două partide. Domnul Iohannis nu îi poate mobiliza pe nehotărâți și pe cei dezamăgiți de politică și nici nu a fost confirmat în vreo luptă electorală majoră pentru dreapta. A recunoscut acest lucru astăzi, declarând că ACL nu are voie să piardă alegerile cu o echipă de mii de aleși locali.

      Îi reamintesc că funcția de președinte al României se obține obținând încrederea și votul românilor, nu aducând oamenii cu autobuzele la urne. Actualul președinte al PNL este un candidat slab, fără experiență politică relevantă la nivel național sau internațional.

      Astăzi a susținut că nu vrea să fie parte a jocului politic, pentru că vrea să schimbe regulile jocului. Să nu uităm însă că este contrazis chiar de propriul CV – a fost desemnat premier, în 2009, de către PSD, PNL şi Voiculescu. Domnul Iohannis nu reprezintă cea mai bună soluție pentru a ne asigura că Ponta va fi învins în lupta pentru Cotroceni, iar România va evolua în bine”, spune Macovei.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu